Tinédzser Önismereti Tábor Lovakkal

DÁTUM: 2024. 07. 01 – 07. 05. | Tábor ára: 95.000,-/fő /5 nap
Hétfőtől – Péntekig  9-16 óra

Kinek?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Mikor és hol?

2024. 07. 01 – 07. 05.  Bálványos

Bálványos, Lovakkal Szabadon (SIÓFOKTÓL 25 KM-re.)
8164 Bálványos HRSZ.: 57
 
JELENTKEZÉS

A táborról

Tinédzser Önismereti tábor
Tinédzsernek lenni régen se volt könnyű, de a gyorsan változó világunkban, ahol egyre több bizonytalansággal találkoznak a tizenévesek egy amúgy is bizonytalan életkorban, még nagyobb szükség van arra, hogy ráérezzenek és megtanulják használni is saját erőforrásaikat. Egy nem mindennapi lovas táborba invitáljuk most ezt a korosztályt, ahol a lovazás egy teljesen más megvilágításba kerül majd. A lovak mellett most nem csak a technikai részletekről lesz szó, hanem az önbizalomnövelés, a magabiztosság és a szeretetteljes kapcsolódás, bizalom is előkerülnek majd. Egy olyan közösség tagjai lehetnek erre a pár napra, ahol szabadon megélhetik, mi okozza nekik a legnagyobb örömöt a lovazásban, ítéletek és elvárások nélkül fejleszthetik az önbizalmukat és kaphatnak egy autentikus képet arról, hol is van az ő helyük éppen a világban.
???????????? A TÁBOR CÉLJA, HOGY A RÉSZTVEVŐK FELSZABADULTAN MEGÉLHESSÉK A LOVAKKAL KAPCSOLÓDÁS ÖNFELEDTSÉGÉT, ERŐSÍTVE EZZEL ÖNBIZALMUKAT…????????????
A lovas önismereti foglalkozások támogatják
???? A gyerekek kapcsolati, önismereti és érzelmi fejlődését
???? Kommunikációs képességeiket azzal kapcsolatban, hogyan tudják megfogalmazni saját igényeiket és éppen aktuális érzelmi állapotukat
???? Az saját magukba és környezetükbe vetett bizalom stabilitását
???? A felelősség tudat kialakulását saját maguk és környezetük iránt, valamint a koncentrációs képességeik fejlődését
A tábor során játékos önismereti és lovas foglalkozásokon vehetnek majd részt a gyerekek földről és lóhátról egyaránt. A csoportos és egyéni foglalkozások során a lovaglás technikai elsajátítása mellett nagy hangsúly kerül majd arra, hogy a lovak mellett szerzett képességeiket hogyan tudják majd hasznosítani a mindennapokban, akár lovasórák során

Rólunk

Énekes Barbara vagyok, lovastanár és ló asszisztálta tréner.

A lovas önismereti foglalkozásokon együtt dolgozunk különböző nehézségek, elakadások, élethelyzetek hatékony megoldásáért. Specialitásom a lovak visszajelzéseinek emberi nyelvre való „lefordítása” és annak átadása, hogyan alkalmazhatjuk életükben a lovas gyakorlatok tapasztalatait.

Kiskorom óta imádom az állatokat, mindig az volt a vágyam hogy saját lovam legyen, amit a konyhaablakból nézhetek. :)
A lovaglás az életem része maradt, de 2005-től saját marketing ügynökségemet vezettem Budapesten, majd 2 kislányom született. Hosszú évekig éltem nagyvárosi pörgésben és állandó rohanásban, de az élet megálljt parancsolt.

Egy 2017-ben történt lovas balesetben 3 csigolyám eltört, és egy 21 cm-es fémmel rögzítették a gerincemet. Úgy tűnt, nem ülhetek lóra többé. Ekkor fogalmazódott meg bennem először, hogy mennyire sérülékeny az egész élet, amiben eddig csak rohantam dologról dologra. Változásra volt szükségem, amit a szakmaváltás és a somogy megyei Bálványosra való áttelepülés hozott el. A nyugodtabb környezet és a lovas foglalkozások vezetése nekem is segítenek lassítani. Mélyebben megélni a jelent és azokat a családi pillanatokat, amik valójában a legfontosabbak számomra.

JELENTKEZÉS

Munkatársaim

Calmiro
Calmiro egy 14 éves osztrák sportló.
Büszke
Büszi egy 9 éves haflingi kisló.
Speedy
Speedy egy 18 éves shetlandi póni.

Létszám maximum 12 fő
Jelentkezni 12 éves kortól javasoljuk

Az ár tartalmazza az ebédet és minden eszközt, amit a tábor alatt használunk.
A foglalkozások közben üdítőt és snack-et is biztosítunk.
Lovas öltözettel érdemes készülni, vagy olyan ruhával, amit nem kell félteni. Előzetes lovas tudásra nincs szükség.

Jelentkezés